Veiligheid

Veiligheid

WZC Zonneweelde

Project
WZC Zonneweelde

Nieuwbouw ter uitbreiding van het woon- en zorgcentrum Zonneweelde te Rijmenam met 56 kamers, 20 assistentiewoningen, leefruimtes, verpleegposten, etc, …
Archimedes verzorgde de stabiliteitsstudie, veiligheidscoördinatie, epb-verslaggeving, studie technieken en de bijhorende werfopvolging.

Residentie Guldenpoort

Project
Residentie Guldenpoort

Bouwen van 15 luxueuze appartementen, 5 ruime lofts in een bestaand pand achter een historische voorgevel en 9 appartementen in 2 nieuwbouwprojecten. Tussen het bestaande pand en de nieuwbouwprojecten zorgt een gaanderij met glazen koepel omgeven door winkels voor een terugkoppeling naar de straatzijde.
Stabiliteit: structureel onderzoek van de bestaande structuur,studie funderingen, beschoeiing, onderschoeiing, betonnen elementen, stalen elementen, metselwerk en controle op de uitvoering van de werken.

Residentie Pepijn

Project
Residentie Pepijn

Nieuwbouw van 11 appartementen met ondergrondse parkeergarage: voorontwerp, ontwerp, aanbesteding, prijsvergelijking en opvolging uitvoering.
Stabiliteit: studie funderingen, beschoeiing, onderschoeiing, betonnen elementen, stalen elementen, metselwerk, controle op de uitvoering van de werken.
Technische installaties: elektriciteit, liften, verwarming, ventilatie, sanitair, brandveiligheid en branddetectie.

Pagina's