Veiligheidscoördinatie
De focus op het welzijn van de werknemers

Het aanstellen van een veiligheidscoördinator is voor de meeste bouwwerven de dag van vandaag een verplichting. Bij Archimedes echter stellen wij alles in het werk om deze verplichting zo functioneel mogelijk in te vullen voor onze opdrachtgevers.

Dit doen we door op basis van onze know-how en ervaring de nodige input en feedback te geven omtrent alle veiligheidsthema's tijdens de ontwerpfase maar tevens door middel van frequente inspecties van de werven.

Door gebruikt te maken van moderne software voor het uitvoeren van onze inspecties en het opmaken van de verslagen hiervan helpen wij de aannemers en opdrachtgevers om snel en duidelijk een beeld te krijgen van de pijnpunten die op de werf aangepakt dienen te worden om de veiligheid van alle werknemers optimaal te garanderen.

Facq Merelbeke

Facq Merelbeke

Merelbeke

AEQUOR

AEQUOR

Antwerpen

Multidisciplinair
Samen staan we sterk

Eén van de grote voordelen van onze multidisciplinaire werking als ingenieursbureau bestaat erin dat onze medewerkers van verschillende disciplines (stabiliteit, epb, technieken en veiligheid) mekaar steeds op de hoogte houden van gebeurtenissen en evoluties van de projecten waar samen aan gewerkt wordt. 

Zo zal onze veiligheidscoördinator de ingenieurs op kantoor namelijk frequent briefen over de stand der werken en evoluties op de verschillende werven.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?